Ajutam antreprenorii sa-si digitalizeze afacerile si sa devina liberi cu ajutorul tehnologiei

ATENTIE: Nu inchide aceasta pagina pentru ca vei pierde inregistrarea webinarului!

Afla din acest Webinar cum sa castigi 1 zi pe saptamana pentru tine prin folosirea acestor 4 aplicatii digitale in mai putin de 7 zile fara sa ai nevoie de programatori

 Afla din acest webinar despre cele 4 aplicatii care iti vor oferii (tie si echipei tale) claritate, transparenta si automatizarea proceselor importante din afacerea ta cu scopul de a castiga timp si bani pentru ce este important pentru tine.

Digital Forward Agency by TeachBit

Ajutam antreprenorii din Romania sa-si creasca vanzarile, online, predictibil si sa se elibereze din firma in mai putin de 12 luni, cu ajutorul tehnologiei.

Aparitii media

 
TP-LINK-ramon-nastase
cisco-1
metropola_gray-removebg-preview (1)
how_to_web_ramon-nastase
ed-1
IMG_4442

Lasa-ne sa ghicim...

Esti antreprenor, proprietar de firma, team leader, sau manager al unei echipe. In momentul de fata probabil ca te ocupi de partea de marketing, partea de vanzari sau esti principalul responsabil cu una dintre aceste activitati: atragerea de clienti noi.

Lucrurile au mers bine pana in prezent, dar la un moment dat s-a intamplat ceva si nu ai mai putut sa cresti. Poate te-ai blocat, cresterea ta a devenit lenta sau chiar a scazut si in momentul de fata cauti solutii pentru ca nu stii cum sa treci la urmatorul nivel. 

Ba chiar mai rau, nu stii ce te blocheaza nu stii ce nu stii si in acelasi timp poate nu iti este foarte clar ce ai de facut de acum inainte .

Probabil cunosti acea zicala care spune ce te-a adus pana aici nu te va duce mai departe.

Poate esti in etapa in care ai cativa angajati in care aveti un produs sau un serviciu pe care-l oferiti in piata si vreti sa mergeti la urmatorul nivel. Vreti sa:

  • Va creste-ti preturile
  • Va dublati profitul,
  • Va cresteti cifra de afaceri,
  • Sa ajungeti la un numar mai mare de clienti,
  • Sa obtineti un profit mai mare de pe urma clientilor existenti

Si nu ultimul rand, (tu ca antreprenor) iti doresti mai multa libertate, mai mult control asupra afacerii si bineinteles un profit mai mare pe care sa-l poti lua acasa prin dividende

Punctul culminant

De ce exista aceasta dorinta in interiorul tau parca lucrurile nu se misca, parca lucrurile stau pe loc si nimic nu se intampla progresul mult dorit si asteptat.

Parca tot scade nivelul de speranta ca tu sa poti sa depasesti acest blocaj in care te afli de ceva timp.

Si pe masura ce trece timpul lucrurile par sa devina din ce in ce mai grele, din ce in ce mai complexe, si tu devii din ce in ce mai obosit.

Hai sa fim sinceri, am obosit sa le facem pe toate, sa (vrem sa) stim mereu tot ce se intampla in firma, sa nu avem mereu toate informatiile si datele de care avem nevoie, iar la final de an, cand tragem linia, sa vedem ca avem un profit mic, insuficient si sa simtim ca am muncit un an degeaba (si sa nu-i uitam si pe cei munciti pana acum).

Te regasesti in aceasta situatie?

Nu esti singurul. La fel am fost si noi (pentru prea mult timp).

Faceam, faceam, faceam. Lucram, lucram, lucram si… nimic. Parca lucrurile deveau mai dure si rele, dar la un moment dat (dupa multa durere), lucrurile s-au schimbat.

S-au schimbat pentru ca noi ne-am schimbat, pentru ca ne-am schibmat abordarea fata de situatie si am inceput sa vedem si sa facem lucrurile altfel.

Am inceput sa vedem afacerea ca un lant al carui fiecare piesa are nevoie sa fie conectata si care are nevoie sa “curga” constant (de la inceputul sau pana la finalul lantului).

De la Marketing, la Vanzari, la Produs/Servisare, la Administrativ (si nu numai), este doar o inlantuire de procese care are nevoie sa functie “in lant”, de parca ar fi unul.

Dupa cum iti dai seama, acest lant nu poate sa contina doar particele luate de pe aici pe colo de pe un grup de Facebook, de pe un tutorial de pe Youtube, de la un prieten, dintr-un curs, dintr-o carte si asa mai departe.

Lantul afacerii

Lantul de care iti aminteam, noi il numim Sistemul online de vanzare predictibil si scalabil care te va ajuta sa pornesti din etapa in care te afli si sa ajungi acolo unde iti doresti (chiar daca asta inseamna dublarea cifrei de afaceri, dublare a profitului sau mai mult de atat) in 12 luni sau mai putin.

Probabil ca te gandeai ca ai nevoie de un site mai bun, de o reclama in plus, de un buget mai mare sau orice altceva care ar avea de-a face direct cu marketingul sau vanzarile.

Si da, acestea pot fi elemente importante, dar adesea nu sunt cele cu adevarat necesare unei afaceri ca sa poata sa scaleze si sa treaca la nivelul urmator.

Cele mentionate anterior sunt doar particele dintr-un intreg lant, dintr-un intregul puzzle, iar daca nu le pui in ordinea corecta, acest intreg sistem (denumit afacere) ar putea sa se prabuseasca.

Punctul culminant

Pentru ca si noi am trecut prin ceea ce treci si tu in momentul de fata, am construit acest lant, acest sistem pentru antreprenorii si afacerile care isi doresc sa scaleze, sa-si creasca profitul.

Sistemul ne permite ca astazi sa avem un model de business care produce vanzari predictibile, scalabile si care produce profit pe termen lung.

Acum dorim sa te ajutam si pe tine sa implementezi un astfel de sistem care sa-ti produca mai mult profit, timp liber si care sa te elibereze din afacere. 

Ce contine sistemul?

Pe langa site, prezenta ta in online (componenta de branding), componenta de vanzare si diferentiere, componenta de instrumente digitale, automatizarea si echipa bine pregatita (care sa poata sustine aceasta crestere).

Toate acestea sunt componente care te vor ajuta pe tine sa treci la urmatorul nivel. 

Dornic sa incepi? Cere un audit gratuit 👇

Ce contine sistemul?

Sistemul complet care te ajuta sa-ti cresti vanzarile intr-un mod predictibil, digital, fara implicarea ta directa ca antreprenor.

Cresterea Traficului

Te ajutam sa-ti cresti traficul de pe site prin Advertising sau Content Marketing, acolo unde poti obtine clienti la cel mai mic cost din piata.

Lead Generation

Iti crestem baza de prospecti care sa duca la cresterea predictibila a vanzarilor si a profitului pe termen scurt. mediu si lung

Digitalizarea Afacerii

Utilizam aplicatiile digitale care sa-ti creasca productivitatea oamenilor, sa-ti ofere claritate si care sa te elibereze de munca de zi de zi.

Funnel & Website
Development

Te ajutam sa-ti dezvolti website-ul cu scopul de a sprijinii cresterea afacerii tale in mediul online prin canalele curente de trafic.

Optimizarea Procesului de Vanzare

Costurile de promovare cresc, tocmai de aceea optimizam ceea ce exista deja cu scopul de a obtine rezultate mai bune.

Automatizarea si Securizarea Afacerii

Folosim instrumentele digitale care sa-ti automatizeze procesele din afacere si sa-ti securizeze datele si sistemele informatice.

Ce oferim prin acest sistem​

Vanzari predictibile. Liniste sufleteasca. Impact in societate.

Sistem de vanzare online, automat

Care sa-ti aduca clienti si sa iti converteasca traficul in vanzari prin site-ul bine optimizat & securizat

Siguranta & Securitate Digitala

Identitatea ta digitala este in siguranta si securizata de pericolele din Internet, iar tu vei si uita ca exista

Prezenta online adaptata oricaror dispozitive

Prezenta ta online va putea fi accesata de pe orice dispozitiv, oricand, de oriunde din lume in doar cateva secunde.

Soluții personalizate pentru fiecare client

Abordarea noastră? Tratăm clienții cu respect și atenție. Ne implicăm în fiecare proiect și propunem cele mai bune soluții, în funcție de nevoi și obiective. Avem idei insolite și capacitatea de a înțelege și de a stăpâni algoritmii din online. Doar astfel reușim să atingem rezultate de excepție!

De ce sa lucrezi cu noi?

Perspectivă de ansamblu 360°, atenție pentru fiecare serviciu
 
 

Personalizat pe afacerea ta

Implementam sistemul personalizat pe afacerea ta, cu toata inovatia si specificitatea ei cu scopul de a marii profitul, satisfactia clientilor si timpul tau liber.

Sistem de complet de crestere a afacerii

Iti oferim sistemul de crestere a afacerii (cifra de afaceri, profit si productivitatea angajatilor) care sa-ti ofere libertatea de timp, libertatea de & griji si independenta financiara pe care o doresti.

Digitalizare

Dupa finalizarea implementarii, procesele principale din afacerea ta care tin de marketing, vanzari, servisare, contabilitate, project management, managementul echipei vor fi complet digitalizate si accesibile la un singur click distanta.

Accountability

Suntem cu tine de la inceputul implementarii pana la final prin sincronizari saptamanale pe Zoom in care evaluam progresul, cerem feedback si ne mentinem in termenii stabiliti. Astfel poti fi mai sigur de sansele de reusita a sistemului.

Transparenta

Iti punem la dispozitie toate datele si informatiile de care ai nevoie.

Siguranta Digitala a Afacerii

Punem accentul pe siguranta informatiei, a datelor, a acceselor si a oamenilor din firma ta pentru ca afacerea ta sa fie stabila.

Esti dornic sa vezi acest sistem implementat si in firma ta care sa te duca la dublarea profitului in urmatoarele 12 luni?

In continuare te invitam sa sa aplici pentru un audit gratuit al sistemului tau curent si daca consideram ca esti potrivit pentru programul nostru atunci te vom contacta pentru a discuta mai multe despre cum putem implementa acest sistem online de vanzari predictibil si scalabile in cadrul companiei tale. 

Apasa pe butonul de mai jos si aplica acum.