Ajutam 1.200 de antreprenori romani sa-si creasca profitul, online, predictibil si sa se elibereze din firma in mai putin de 12 luni, cu ajutorul tehnologiei.

ATENTIE: Nu inchide aceasta pagina pentru ca vei pierde inregistrarea webinarului!

Discutia programata cu succes!

Pana atunci, te invitam sa urmaresti acest Webinar despre cum sa castigi 1 zi pe saptamana pentru tine prin folosirea acestor 4 aplicatii digitale in mai putin de 7 zile fara sa ai nevoie de programatori

SITE + FUNNEL DE VANZARI + DIGITALIZARE = PROFIT MAI MARE SI MAI PUTINA MUNCA PENTRU TINE. 

Cu asta te putem ajuta.

innovation labs logo
TP-LINK-ramon-nastase
metropola_gray-removebg-preview (1)
how_to_web_ramon-nastase
ed-1
IMG_4442

Cum te putem ajuta sa-ti cresti profitul si sa lucrezi mai putin?

Oferim sistemul complet care te ajuta sa-ti cresti vanzarile intr-un mod predictibil, digital, fara implicarea ta directa ca antreprenor.

Funnel & Website Development pentru vanzari automatizate


Te ajutam sa-ti dezvolti website-ul cu scopul de a sprijinii cresterea afacerii tale in mediul online prin canalele curente de trafic.

Digitalizarea si Automatizarea Afacerii pentru a lucra cu 10 ore mai putin


Utilizam aplicatiile digitale care sa-ti automatizeze procesele din afacere, sa-ti creasca productivitatea oamenilor si care sa te elibereze de munca de zi de zi.

Securizarea Digitala a Afacerii tale pentru un somn si mai linistit


Folosim instrumentele digitale care sa-ti asigure securitatea cibernetica, sa-ti securizeze datele si accesul la sistemele informatice.

Rezultatul?

Cu pana la 50% mai mult Trafic


Te ajutam sa-ti cresti traficul de pe site prin Advertising sau Content Marketing, acolo unde poti obtine clienti la cel mai mic cost din piata.

Cu pana la 30% mai multe Lead-uri


Iti crestem baza de prospecti care sa duca la cresterea predictibila a vanzarilor si a profitului pe termen scurt. mediu si lung

Optimizare Proces de Vanzare cu pana la 25%


Costurile de promovare cresc, tocmai de aceea optimizam ceea ce exista deja cu scopul de a obtine rezultate mai bune.

Adica un Profit cu pana la 30% mai mare si 1 zi mai putin de munca pe saptamana, pentru tine

Cine te va ajuta sa implementezi sistemul?

IT. Educatie. Business. Cele 3 elemente care te vor duce la rezultate predictibile si o intelegere 360 a afacerii si a nevoilor tale.

Ramon Nastase

Salutare! 

Ramon Nastase aici. Antreprenor, autor si consultant IT.

Sunt fondatorul companiei TeachBit.ro care ofera educatie personalizata in IT celor dornici sa inceapa in domeniu si sa se angajeze (sau sa devina freelanceri) in 12 luni sau mai putin fara matematica sau experienta anterioara in domeniu. 

Din 2017 si pana in prezent am servit peste 5.000 de clienti, am creat o comunitate de peste 100.000 de persoane si am vandut peste 10.000 de exemplare a cartilor IT scrise de mine in intreaga lume prin platforme precum Amazon.

La TeachBit, Misiunea noastra este de a Digitaliza Romania prin Educatie si Tehnologie. 

Dupa aceasta experienta antreprenoriala (in care am format echipe, am dezvoltat sisteme de business, am automatizat procese si am creat platforme software care sa serveasca miilor de clienti existenti), imi indrept atentia si energia spre antreprenorii care vor sa creasca profitul afacerii lor si vor sa se elibereze din munca operationala pe care o fac (sa treaca de la a muncii in afacere la a muncii la afacere).

Iar, asta reusesc sa fac prin Digital FWD Agency by TeachBit, compania prin care oferim antreprenorilor sansa de a-si castiga libertatea (de program si financiara) pe care si-o doresc prin implementarea sistemului predictibil si scalabil de vanzari, complet digitalizat.

Pana in prezent am consultat zeci de antreprenori in Digitalizarea afacerilor lor, iar acum te pot ajuta si pe tine sa lucrezi cu cel putin 1 zi in minus pe saptamana.

Esti deschis sa purtam o discutie? Apasa pe buton si hai sa vorbim!

Cristian Onetiu

Andrei Pitis

Andy Szekely

bizz.club

Hai sa discutam despre cum putem creste impreuna business-ul tau, prin Digitalizare si automatizare!

Scroll to Top